Beşiktaş’ta Gedson Fernandes kararı! Suudi Arabistan kancası

Giovanni van Bronckhorst’u teknik direktörlük görevine getiren Beşiktaş’ta kurmaylar gelecek sezon adına çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılarda, Suudi Arabistan’dan kulüplerin peşine düştüğü Gedson Fernandes’e dair kararın belli olduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ın Portekizli orta saha için talep ettiği bonservis bedeli dudak uçuklattı. Sabah’ın haberine göre; Suudi Arabistan’dan 2 kulüp, Beşiktaş forması giyen Gedson Fernandes’i transfer etmek için harekete geçti.

Gedson Fernandes’in menajerinin, taliplerle görüştüğü kaydedildi. Öte yandan siyah-beyazlılara şu an için resmi bir transfer teklifi yapılmadığı aktarıldı.

Beşiktaş’ın Gedson Fernandes’in transferi için 20 milyon euro civarında bir bonservis geliri beklediği kaydedildi. Siyah-beyazlıların, tecrübeli futbolcuyu bu rakamdan daha düşük bir tutara satmayı düşünmediği belirtildi. Gedson Fernandes’in kariyerini Beşiktaş’ta sürdürmek istediği aktarıldı.

Gedson Fernandes geride kalan sezonda Beşiktaş formasını 45 maçta giydi. 25 yaşındaki orta saha, bu maçlarda 3 gol sevinci yaşadı. Portekizli oyuncu, takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.

Gedson Fernandes’in Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek. Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Benfica altyapısında yetişen Gedson Fernandes daha sonra Tottenham, Galatasaray ve Rizespor’da kiralık olarak oynadı. Beşiktaş, Gedson Fernandes’i 2022-2023 sezonu başında 6 milyon euro bedelle transfer etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir