Elon Musk’tan Hisseleri Dibe Vuran Twitter için Son Plan: Kullanıcı Adları 50 Bin Dolardan Satılmaya Başlandı

Elon Musk yönetimindeki Twitter, veya yeni adıyla X, platformda boşa çıkarılan kullanıcı adlarını 50 bin dolara varan fiyatlar karşılığında satmaya başladı.

Detaylar ?

Kaynak: https://www.forbes.com/sites/alexkonr…

Son 1 yılda Elon Musk yönetiminde büyük değişikliklere giden ve bunun sonucunda da büyük zarar eden Twitter, ilginç bir proje ile tekrardan karşımızda.

İddialara göre, ünlü milyarderin ismini “X” olarak değiştirdiği platform uzun bir süredir düşünülen “kullanıcı adı satışı” planının ilk adımını attı.

Ünlü şirket, daha öncesinde devre dışı bırakılan hesaplarda kullanılan isimleri, ilgilenebilecek kullanıcılara para karşılığında teklif eden bir ekip kurdu.

HandleTeam adı verilen bu ekip, e-posta üzerinden 50 bin dolara varan tekliflerle potansiyel müşterilere satın alabileceği kullanıcı isimleri öneriyor.

Musk yönetimindeki firmanın daha da ileriye gitmeyeceğini söylemek güç. Zira söylentilere göre, Twitter sırf kullanıcı adı alıp/satmak için platform içinde yeni bir mağaza açabilir.

Şu an için müşterilere iletildiği iddia e-postaların içeriği ve herhangi bir satışın yapılıp yapılmadığı henüz tam olarak bilinmiyor.

Ancak, her türlü duruma karşı eski Twitter hesabınıza bağlı kullanıcı adınızın satılmasını istemiyorsanız, en geç 30 günde bir devre dışı bıraktığınız hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir