Gazapizm sevgilisini öpmeye doyamadı!

‘Gazapizm’ adıyla müzik dünyasının tanınan simalarından biri haline gelen 35 yaşındaki Anıl Acar, geçtiğimiz gün Cihangir’de objektiflere takıldı.

Yanında gizemli bir kadın ile saatlerce sarmaş dolaş sohbet eden Acar, bir ara yeni sevgilisi ile öpüşürken kameralara yansıdı.

SAATLERCE SOHBET ETTİLER

Etraftakilerin kendilerini bakmalarını dikkate almayan ikili, birbirlerini öpmeye doyamadı. Acar ile sevgilisi, uzun bir süre sohbet de etti.

Bir kaç saatin ardından yürüyerek oradan ayrılan ünlü müzisyen ve sevgilisi, yolda giderken oldukça keyifli bir görüntü çizdi.

GİZEMLİ SEVGİLİ MERAK KONUSU OLDU

Gizemli kadının kim olduğu ise merak konusu oldu.

GAZAPİZM KİMDİR?

Türkçe rap müziğine 2003 yılında başlayan Anıl Acar, 2012’de Konak, İzmir’de Argo İzmir’i kurdu. 2014’te Yeraltı Edebiyatı albümünü yayınladı. Sokak ağzı ile bestelediği parçaları ile ilgi gördü. 2016’da Bir Gün Her Şey adlı albümünü yayımladı. İzmir’de ‘Gece Sabahın’ ve ‘Memleketsiz’ adlı şarkılar için klip çekti. ‘Çukur’ dizisinde ‘Heyecanı Yok’ adlı şarkısının yer bulmasıyla daha fazla tanınmaya başladı. Şarkı, Türk dizilerinde rapin daha fazla görünür olduğu bir döneme denk geldi ve etkili oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir