Justin Timberlake Zor Günler Geçirdiğini Söyledi

Justin Timberlake, sarhoşken araba kullanmakla suçlandıktan sonra “zor bir hafta” geçirdiğini itiraf etti. Cuma gecesi Chicago’daki konserde hayranlarına seslenen şarkıcı, kendisini desteklemeye devam ettikleri için onlara da teşekkür etti. 43 yaşındaki pop yıldızı Salı günü New York’ta dur işaretine uymadığı ve yolun sağ tarafında durmadığı gerekçesiyle tutuklanmıştı.

Tutuklama, Long Island’daki ünlülerin popüler bir yaz tatili yeri olan Hamptons’taki Sag Harbor’da meydana geldi. İddia belgesine göre memurlar onu durdurduğunda Timberlake’in gözleri “kan çanağı ve cam gibiydi” ve “nefesinden güçlü bir alkollü içecek kokusu yayılıyordu” Belgede konuşmasının yavaşladığı ve memurların ayıklık testlerinde kötü performans gösterdiği belirtildi. Ayrıca alkolmetre testini de reddettiği belirtildi.

Suffolk İlçe Bölge Savcılığı, resmi olarak suçlandıktan sonra kefaletsiz serbest bırakıldığını ve 26 Temmuz’da fiilen mahkemeye çıkarılmasının planlandığını söyledi.

“SAVUNMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM”

Çarşamba günü avukatı Edward Burke Jr, PA Media haber ajansına şunları söyledi: “Bay Timberlake’i bu iddialar konusunda güçlü bir şekilde savunmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Uygun bir zamanda söyleyecek çok şeyim olacak ama şu anda Bölge Savcılığı’ndan tam açıklamayı bekliyorum.”

“EHLİYETİNE 6 AY EL KONULABİLİR”

New York eyaletinde alkollüyken araç kullanmaktan kaynaklanan cezalar arasında bir yıla kadar hapis, 1000 dolar (786 £) para cezası ve sürücü belgesinin en az altı ay süreyle askıya alınması yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir