ÖZEL | Oğuz Aydın için ezeli rakiplerden resmi hamle! Başkan Hasan Çavuşoğlu açıkladı

Süper Lig’de geride kalan sezonun en önemli performanslarından birine imza atan Oğuz Aydın, transferin de gözde isimlerinden biri haline geldi.

Corendon Alanyaspor formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 38 karşılaşmada görev yapan ve 13 gol 8 asistle oynayan Oğuz Aydın, Süper Lig devleri başta olmak üzere Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.

Alanyaspor’da gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen Oğuz Aydın için başkan Hasan Çavuşoğlu, Skorer’e özel açıklamalarda bulundu.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ PEŞİNDE!

Skorer’den Nergis Aşkın’ın sorularını yanıtlayan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Oğuz Aydın için Galatasaray ve Beşiktaş’ın şahsına resmi bir teklifte bulunduğunu fakat kulübe ulaşan resmi bir teklifin olmadığını belirtti.

Hasan Çavuşoğlu, “Oğuz’a yurt içi ve yurt dışından teklifler var. Henüz kimseyle anlaşma sağlamadık. Bir görüşme olmadı. Türkiye’den Galatasaray ve Beşiktaş’ın şahsıma bir teklifleri oldu fakat kulübe ulaşan resmi bir teklif yok.” açıklamasında bulundu.

Oğuz Aydın için talep edecekleri bonservis hakkında da konuşan Hasan Çavuşoğlu, “Bu benim kulübümle görüşeceğim bir konu.” dedi.

OĞUZ AYDIN İÇİN İDDİALAR!

Galatasaray ve Beşiktaş’ın peşinde olduğu Oğuz Aydın için Corendon Alanyaspor’un 6 milyon euroya yakın bir bonservis talep ettiği öne sürüldü. Galatasaray’ın ise genç futbolcu için 2.5 milyon euro teklif ettiği iddia edilirken Beşiktaş’ın Oğuz Aydın için yapacağı teklifin detayları henüz belli olmadı.

Fenerbahçe’nin de gündeminde yer alan Oğuz Aydın için sarı-lacivertlilerin Alanyaspor’a 3 milyon euro önerdiği iddia edildi.

OĞUZ AYDIN’IN İNANILMAZ YÜKSELİŞİ!

2021 yazında Bucaspor’dan Alanyaspor’a 238 bin euro karşılığında transfer edilen Oğuz Aydın, 2021-2022 sezonunda Alanyaspor’da 29 maçta görev aldı ve 8 gol atıp 1 asist yaptı.

2022-2023 sezonunda 31 maçta görev alan milli futbolcu 3 gol atıp 1 asist yaptı. Kariyerinde büyük çıkışı 2023-2024 sezonunda yakalayan Oğuz Aydın, Alanyaspor ile tüm kulvarlarda çıktığı 38 resmi müsabakada 13 gol atıp 8 asist üretti.

Transfermarkt verilerine göre Oğuz Aydın’ın gümcel piyasa değeri 4.5 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Milli futbolcunun Corendon Alanyaspor ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

FATİH TEKKE İLE YOLA DEVAM!

Corendon Alanyaspor ile başarılı bir sezonu geride bırakan Fatih Tekke’nin geleceği hakkında da konuşan Çavuşoğlu, genç teknik adamla yola devam edeceklerini belirterek “Fatih hoca ile inşallah devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir