Pendik’teki çöp konteyneri vahşetinde kırmızı reçete detayı… Nihat Salih’in uyuşturucu niteliğinde ilaçlar sattığı ortaya çıktı


İstanbul Pendik’te 4 ayrı çöp konteynerinde 16 parçaya ayrılmış şekilde cesedi bulunan 8 çocuk babası 79 yaşındaki Nihat Salih cinayeti ile ilgili yakın arkadaşı seyyar satıcı Bilal D. (39) “Kasten adam öldürme” suçundan tutuklandı.

OLAY GÜNÜ TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPMIŞLAR

Nihat Salih’in incelenen telefon kayıtlarında ise olay günü saat 12.58’te Bilal D. ile görüştüğü belirlendi. Bu görüşmeden 5 dakika sonra 13:03’te Nihat Salih’in Bilal D’nin evine giderken güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri bulundu.

Sabah’ın haberine göre, incelemelerde Nihat Salih’in telefon sinyalinin saat 13.15’te kesildiği de saptandı.

ÖLDÜRÜP SIRTINA KARISININ BAŞ HARFİNİ ÇİZMİŞ

Kamera görüntülerinin devamında çöpe bir şeyler döken Bilal D’nin, kovanın sapını peçete ile tuttuğu, kovayı boş bir alana attıktan sonra peçeteyi düşürdüğü, düşürdüğünü fark edince geri dönüp peçeteyi aldığı görüldü.

16.00 sularında gelen ihbardan 2 saat sonra gözaltına alınan Bilal D. cinayeti işlemediğini öne sürdü.

Nihat Salih’in sırtına bıçakla ‘M’ harfi kazındığı belirlenirken Bilal D’nin eşinin ismimin baş harfinin ‘M’ olması dikkat çekti.

KIRMIZI REÇETELİ İLAÇLAR

Nihat Salih’in, “kasten öldürme” şüphesiyle tutuklanan Bilal D’nin uyuşturucu niteliğindeki kırmızı reçeteli ilaçlar sattığı ortaya çıktı.

Cinayet suçlamasını reddeden Bilal D., Salih öldürülmeden hemen önce maktulden söz konusu ilaçlardan aldığını itiraf etti.

Bilal D. ve Salih’in telefon görüşmesi kayıtları ve Salih’in telefonunun sinyalinin kesildiği saat göz önüne alındığında bu alışveriş Salih öldürülmeden yalnızca dakikalar önce yaşandı.

Kayıtlara göre; 12.58’te Bilal D. Salih’i arayıp ilaç istedi. Salih, 13:03’te Bilal D’nin evine giderken görüntülendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir